A nora systems újabb speciális burkolattal bővíti termék portfólióját

A noracare termékcsalád egy újonnan kifejlesztett speciális padlóburkolat, mely kétféle modern desingban elérhető, ezek elnevezése: noracare uneo és noracare seneo. Felületi tulajdonságait illetően mindkét kialakítás magas színvonalú és kiemelkedő műszaki paraméterekkel redelkezik, valamint kifejezetten érzékeny és különleges igényekkel bíró területekre lett kifejleszve. Azokban az esetekben, amikor egy burkolatnak rendkívülni higiéniai normáknak kell megfelelni, a noracare kiválló eredményei révén nagyszerű választás.

Egy innovatív technológia bevezetése

A kórházakban és az orvosi gyakorlatban egyaránt – különösen a mai világban – elengedhetetlen a higiéniai előírások betartása. Főként az olyan érzékeny részeken mint a műtők előtti mosakodó területeken, betegszobákban, vagy a kezeslések helyszínén a megfelelő fertőtlenítés elsődleges. ,, A gyakori fertőtlenítéssel járó kihívásokra specializáltuk az újonnan kifejlesztett noracare burkolatunkat. Mindkét kialakítás innovatív felületkezelési technológiával kerül le a gyártósorról, melynek köszönhetően a termékek csírataszító tulajdonsággal rendelkeznek, valamint ellenállnak a fertőtlenítőszerekkel szemben és hatékonyan tisztíthatók.‘‘ – nyilatkozott Saskia Holschuh, felelős termékfejlesztési manager.

Ezen kiemelkedő higiénés tulajdonságok mellett a noracare hozzájárul a kiváló beltéri levegő minőséghez is. ,, A higiénia és a megfelelő levegőminőség egyaránt fontos a beltéri jóllét szempontjából“ – folytatja Holschuh – ,,Noracare padlóink a használatbavétel első napjától szagtalanok, valamint rendkívül alacsony károsanyag kibocsájtással rendelkeznek, melyet világszerte több tanúsítvány fémjelez. Ezen felül a termékek nem tartalmaznak ftalát alapú lágyítószereket.‘‘ A kiváló miőségű beltéri levegő nem csupán a kényelmes légzést segíti elő. Pozitív hatással van a tanulmányi eredményre, hatékonyabb munkakörnyezet kialakítását teszi lehetővé, valamint elősegíti a nyugtató, gyógyító közeg létrehozását.

Legyen szó tanárokról vagy diákokról, nővérekről vagy betegekről, mindenki egyaránt profitálhat az egészséges beltéri levegő nyújtotta előnyökből. Az új termékcsalád környezettudatosság szempontjából is élen jár, ugyanis a noracare termékek 100%-ban újrahasznosíthatók. A gyártási folyamatból fennmardó anyagok teljes mértékben visszavezethetők a következő gyártási ciklusba. Ez nem csak a környezet, hanem az ügyfelek számára is előnyös, mivel segíti őket abban, hogy elérjék saját fenntarthatósággal kapcsolatos céljaikat.

Kétféle design, mely minden igényt kielégít

Nem számít, hogy egy új épület vagy felújítási projekt milyen igényekkel rendelkezik. Innovatív rendszerének köszönhetően a nora képes megfelelő megoldásokat kínálni az optimális padlórendszer kialakításához mindössze egyetlen forrásból. Szinte minden terület az objektumon belül felszerelhető egyféle designnal – vagy akár teljesen azonos standard színnel. A kínált rendszer részét képzi a kiegészítő termékek széles választéka, melyek ugyan úgy alkalmazhatók speciális padlóknál. Mindezek mellett a noracare burkolatok is a nora one részét képzik – mely egy komplett, tanúsított telepítési rendszer, ami ötvözi az alacsony károsanyag kibocsátású nora padlóburkolatokat a tökéletesen illeszkedő installációs termékekekkel, valamint magában fogalalja a burkoló szakemberek képzését és támogatását is. Az új termékcsalád kétféle mintázata kiválóan kombinálható más nora padlók designjával is, hogy tökéleten integrált belsőépítészeti koncepciókat lehessen megvalósítani általuk. ,,A noracare uneo-val olyan padlóburkolatot kínálunk ügyfeleink számára, mely rugalmas gumi és véletlenszerűen szétszórt gránit szilánkok izgalmas kombinációját alkotja‘‘- teszi hozzá Holschuh. ,,Az összehangolt színpaletta, egyrészről nyugodt és finom, másrészről erőteljes és karizmatikus árnyalatokat tartalmaz, melyek összetéveszthetelen jelleget kölcsönöznek a belső térnek.‘‘ Ugyanez vonatkozik a seneo palettájára is azzal a különbséggel, hogy az alapszínben harmónikusan illeszkedő, irizáló márványos garanulátumok találhatók. A 24 tónusban elérhető noracare seneo a lehetőségek széles skáláját kínálja a különböző tervezési kívánalmak teljesítéséhez.

Az új noracare speciális padlóburkolatok vizuálisan és funkcionálisan is megfelelnek a magas követelményeknek. Egy termékben ötvözik a kiemelkedő higiénés és a kiváló beltéri levegőre minőségre vonatkozó tulajdonságokat, valamint fokozott tervezői rugalmasságot nyújtanak. Ideális válsztás azon ügyfelelink számára, akik a magas színvonalra irányuló elvárások és speciális igények mellet, az esztétikus belső terek kialakítására is érzékenyek.