A világvezető amerikai Interface® padlóburkolatokat gyártó és forgalmazó vállalat, mely a fenntarthatósági törekvések terén is élen jár és vezető szerepet tölt be a piacon, bemutatta a legújabb nora® termékeit – a norament 926 castello-t és a norament 926 kivo-t. Mindkét burkolat a modern dizájn jegyeit viseli magán. Tervezők napjainkban a belső terek megalkotásakor a nyugodt és elegáns hangulat elérését tűzik ki elérendő célul. A városi megjelenés újra népszerű lett, és a legújabb norament 926 castello és norament 926 kivo megfelel a modern kreatív és magas színvonalú elvárásoknak.

új nora gumiburkolatok

norament 926 castello

Az építészetben a jó tervezéssel időtálló alkotások teremthetők. Az építészeti műalkotások képesek a folyamatosan fejlődő és változó különböző korstílusokat befogadni, áthidalva az egyes korszakok közti különbségeket – saját időtlenségüket hangsúlyozva ezzel. Hasonlóképpen, a norament 926 castello – egy 3,5 milliméter vastag padlóburkolat – célja, hogy kialakítását tekintve időtálló legyen, stílusjegyeit pedig a mészkőfelületekre emlékeztető márványozással éri el, klasszikus luxust adva a környezetnek.

„A norament 926 castello masszív kialakítása ellenére különösen jó eredményeket ért akusztikai és ergonómiai tulajdonságait vizsgálva” – nyilatkozta Dirk Oswald, a felelős termékfejlesztési manager. „Tartósan rugalmas anyagunkkal kevesebb ütőhang keletkezik összehasonlítva más, rugalmas vagy kemény padlóburkolatokhoz képest. Ez minimalizálja a zavaró zajokat és javítja a belső terek akusztikáját, ami nagy előny, különösen a nagy forgalmú helyeken. Ugyanakkor a padló lényegesen nagyobb kényelmet nyújt álláskor, járáskor. Ennélfogva az embereknek kevesebb hát- és ízületi panasza lehet, továbbá vizsgálatok kimutatták a fáradtság tüneteinek a csökkenését is” – teszi hozzá Oswald. A norament 926 castello lerakható a klasszikus módon is, nedves ragasztóval, de nTx változatban is elérhető a még gyorsabb telepítéshez.

norament 926 kivo

A modern építészetben manapság gyakorta keresik fel a természetet inspirációgyűjtés céljából. A mai rendkívül kreatív munkaterületeken azonban főként az ipari múltból merítenek ihletet, a minimalista „kevesebb a több” mottóra hivatkozva.

A norament 926 kivo harmonizál ezzel a modern, klasszikus légkörrel. Szabálytalan szemcsés kialakítása és enyhén kéttónusú felületi kialakítása betonhatást nyújt és autentikus városi, illetve ipari megjelenést kölcsönöz a belső tereknek. A padló zökkenőmentesen alkalmazkodik az acél, fa és a tégla bármilyen keverékéhez, szabad teret nyújtva a játékos és kreatív lakberendezési ötletek megvalósításához. A 2,7 milliméter vastag padló nyolc féle színben kapható, a meleg bézs árnyalatától egészen a hűvös szürkéskék árnyalatokig.

„Az új gumipadló számos előnyt kínál a norament számára, ideális reprezentatív területeken való megjelenésre is, ideértve irodahelyiségeket, konferenciatermeket és kávézókat is. A bizonyított nora minőség és modern megjelenés kéz a kézben képesek voltak együtt egy lenyűgöző, funkcionális ipari megjelenés kialakítására.” – zárja Oswald.

norament 926 kivo

Norament 926 castello és a norament 926 kivo, mint minden, Interface által gyártott és forgalmazott padlóburkolat – modulszőnyeg, LVT, gumiburkolat – karbonsemlegesnek van minősítve a Carbon Neutral Floors™-program keretében, mely nem jelent extra költséget az ügyfeleknek. A Weinheim-i gumigyár folyamatosan azon dolgozik, hogy elkerülje vagy csökkentse a CO₂ -kibocsátást, ezzel tovább csökkentve saját CO₂-lábnyomát. Az elkerülhetetlen CO₂ -kibocsátást pedig kompenzálja a kibocsátáscsökkentési tanúsítványok megszerzésével, amelyekkel a klímavédelmi programokat finanszírozzák.

Ha többet szeretne megtudni a norament 926 castello-ról és a norament 926 kivo-ról, valamint a gumi padlóburkolati termékek teljes választékáról, látogasson el a weboldalunkra:

https://www.nora.com/global/en/products/norament-926-castello

https://www.nora.com/global/en/products/norament-926-kivo

norament 926 castello és norament 926 kivo
norament 926 castello és norament 926 kivo
norament 926 castello és norament 926 kivo
norament 926 castello és norament 926 kivo
norament 926 castello és norament 926 kivo